Gyakran kérdezik tőlem, hogy a heti több edzés mellett hogyan tudok sminkelni, milyen sminkeszközöket és mi alapján választok. Ezúttal a személyes tapasztalataimat mesélem el neked, talán tudsz ötletet meríteni a példámból.

Fitness edzőként és tudatos nőként az egészséges életmód mellett a szépségápolás és a smink is ugyanúgy kiemelten fontos az életemben. Ugyanakkor sem a sminkem tartósságából, sem a megbízhatóságából, sem a biztonságos összetevőkből nem szeretnék kompromisszumot kötni. A Zuii sminkekkel szerencsére nem is kell.

Fontos azonban tudnod, hogy a tökéletes smink alapja a profi előkészítés. Ezért a nap elején és a nap végén is kihagyhatatlan rutin az arctisztítás.

Ehhez én csakis a Zuii Organic sminklemosót használom. Csupán egy borsónyit kell egy nedves vattakorongra kenni és azzal gyengéden, körkörös mozdulatokkal az egész arcot átmasszírozni.

Tipp:

A szemhéjakról mindig fentről lefelé szedd le a sminket, ezzel kíméled a szem körüli érzékeny bőrt.

Az arctisztítás végén tiszta vízzel és finom, ütögető mozdulatokkal fejezd be a tisztítást, és máris érezni fogod, ahogy a bőröd fellélegzik.

Ezt az arctisztítási rutint érdemes reggel és este is elvégezni, ezzel egyszerre hidratálhatod és tonizálhatod a bőrt, és előkészítheted a sminkeléshez.

Próbáld ki Te is a Zuii Organics sminklemosóját »

Szeretettel,
Kelly

Tetszett? Oszd meg!