Már 4. éve látogatom Európa egyik legnagyobb bio kiállítását, aminek minden évben Németország ad otthont, pontosabban Nürnberg városában rendezik meg.

Nemcsak a KELLYS HUNGARY miatt érkeztem idén is ide, hogy újabb egészségtudatos termékeket találjak a bioboltunkba és forgalmazzuk őket, hanem azért is jöttem, hogy tanuljak és szélesítsem a tudásomat a superfoodok és vegán élelmiszerekkel kapcsolatban.

Az új trendek Magyarországra csak lassan érkeznek meg, szinte évek múlva, de még így is megéri megnézni és informálódni a mentes termékekről és arról, hogy merrefelé mennek az étkezési divatok.

Én személy szerint évek óta vegán táplálkozású vagyok, amivel nagyon jól érzem magam.

Életem top formájában érzem a testem és a teljesítményem, vérképem és a közérzetem is ezt támasztja alá.

Azonban az életem nagyobb részét predánként éltem le, így szívesen segítek a húsevőknek is a táplálkozási tanácsadásban és nem vagyok a hús evés ellen.

A Biofachon természetesen az organikus eredetű alapanyagok kapnak főszerepet. Szinte megtalálhatunk mindent, ami a bio kategóriában létezik: sajtokat, húsokat, olajos magvakat, aszalt gyümölcsöket, tojást, friss gyümölcsöt, gyümölcsleveket, ízesített leveket, super élelmiszereket, porokat, félkész ételeket, pékárut, tésztákat, gabona pelyheket, fehérje porokat, fagylaltokat, energiaitalt, szeszes italokat, szeleteket és falatkákat, csokoládék, baba ételeket, kávé és teaféléket és még sorolhatnám…

Mindenki megtalálja az érdeklődési körét és a számára legmegfelelőbb élelmiszert, ha kilátogat erre az egyedülálló kiállításra.

A különböző táplálékok és italok mellett a kozmetikai ipar organikus változata is széles palettával jelenik meg ilyenkor. A bio sminkektől kezdve a tusfürdők, samponok, krémek, testápolók, körömlakkok, arckrémek, kézkrémek, parfümök és mindenféle más testhez, hajhoz és archoz kapcsolódó kozmetikumok képviseltetik magukat. Tetőtől talpig organikus eredetű rózsában fürödhetünk és a legtisztább növényi kivonatokkal rendelkező termékeket láthatjuk, amik elképesztően jól táplálják és regenerálják a bőrünket.

Ezen a magas színvonalú rendezvényen nem csak importőrök vesznek részt, sokan látogatnak ki érdeklődési és tájékozódási célból.  Természetesen a világ minden pontjáról érkező üzletemberek is jönnek, akik komoly célokkal tárgyalnak és világraszóló üzleteket ütnek nyélbe.

Az biztos, hogy egy évben egyszer mindenkinek ajánlott kilátogatnia erre a bio kiállításra, mert a jövőbe mutató információkat itt láthatjuk és kóstolhatjuk meg.

Akár ezzel foglalkozó cégünk van, akár magunk miatt jövünk ki, meg fogja érni.

Hiszen az vagy, amit megeszel és az vagy, amit magadra kensz.

Kelly

Tetszett? Oszd meg!