Mintha nekem szólt volna…

Több mint 2 éve már, hogy éppen hazafelé tartottunk Bécsből, amikor megálltunk még Ausztriában tankolni. Nagyon szomjas voltam, de mint általában, nem vettem meg semmit impulzusszerűen, hanem alaposan szemügyre vettem a kínálatot, és az egyes termékek összetevőit. Ekkor pillantottam meg egy addig számomra ismeretlen üdítőitalt az All I Need-et.

Első ránézésre mintha nekem szólt volna. Amikor kezembe vettem, felfedeztem rajta a már jól ismert piktogramokat: bio, vegán és fairtrade, azaz méltányos kereskedelemből származó termék.

Zöld tea szupergyümölcsökkel – jött a következő hívószó… Az összetevők között fermentálatlan sencha zöldteát találtam; a világ talán legjobb tápértékű gyümölcsét, az áfonyánál kétszer több antioxidánst tartalmazó amazóniai acai bogyót; mexikói agávészirupot, magas vitamin- és antioxidáns-tartalmú feketeberkenyét, gyömbért, jázmint, valamint kristálytiszta osztrák forrásvizet. Indultam is vele a pénztárhoz, vágytam arra, hogy az íze is meggyőzzön, mert a külleme, és amit addig tudtam róla, az rendkívüli volt. És aztán az íze… Nem túl édes, de nem is keserű, enyhén szénsavas frissítő.

Szerelem volt első kortyra, így visszamentünk, vettünk még belőle jó párat, majd hazafelé egész úton ezt ittuk.

 Hétfőn az első teendőink között szerepelt, hogy írjunk az osztrák gyártónak: a terméküknek van egy nagyon komoly rajongója Magyarországon. Rövid időn belül személyesen is találkoztunk az alapítókkal: két férfi, akik úgy alkották meg ezt a csodás italt, hogy szinte az egész világot bejárták az összetevőkért. Úgy éreztük, hogy ez a termék igen méltó helyet foglalna el a mi egészséget szolgáló koncepciónkon belül.

Ha extra energiára van szükséged, de nem szívesen fogyasztasz mesterséges adalékanyagokkal készült energiaitalt? A kristálytiszta osztrák forrásvízből és fehér teából készült all i need energy tea teljes mértékben az organikus és fair trade irányelveket követi.

Az all i need energiaital forradalmian új receptúrájának alapját a minőségi fehér tea alkotja, melyhez bio almát és lime-ot, valamint kurkumát adtak, melyek elragadó ízegyveleget nyújtanak.

A fehér tealevelek Kínából, fair trade kereskedelemből származnak. Feldolgozásuk kíméletesen történik, nem alkalmaznak kémiai eljárásokat. A tealeveleket levegőn szárítják, hogy megőrizzék eredeti esszenciáikat és koffeintartalmukat.

Ez a csodálatos energiaital nem hagyja, hogy teljesen leeressz. Alig néhány korty teljesen felpörget. 100 ml-je 26 mg koffeint tartalmaz. Imádni fogod az álmos reggeleken, vagy ha a nap folyamán szükséged van energiára.

Bio hatóanyagai vitaminokkal töltik fel szervezetedet. A benne található kurkumát Kínában és Indiában több, mint 5000 éve használják a népi gyógyászatban.

Nem tartalmaz mesterséges színezéket, ízfokozót, tartósítószert, továbbá megfelel a vegán életmód követelményeinek is.

Az All I Need ötlete

Elképzeléseiket azonban nem volt olyan könnyű átültetni a gyakorlatba, ezért kicsiben kezdték és létrehozták a Biolife OG társaságot. Olyan étel- és italautomatákat helyeztek el iskolákban, egyetemeken és cégeknél, melyek kizárólag organikus termékeket tartalmaznak. De rá kellett jönniük, hogy egy dolog hiányzik: egy teljes mértékben megbízható, jól átgondolt, holisztikus frissítő ital, amely:

finom

kizárólag természetes és magas minőségű összetevőket tartalmaz

jó megjelenésű

képviseli a fiatalos életstílust

… így született meg az all i need.. egy prémium minőségű organikus zöld tea szupergyümölcsökkel.

Az all i need egy teljes mértékben természetes organikus zöld tea ital, magas minőségű összetevőkkel: a fermentálatlan sencha tealevelek csodás ízelegyet alkotnak a fekete berkenye- és açai-kivonattal, a gyömbérrel és a vad agavé természetes édességével.

Ezek együtt adják az ötelemes receptúrát. Az öt összetevős recept koncepciója azt jelenti, hogy az egyes elemek kiegészítik egymást  – zöld tea, açai bogyó, fekete berkenye, gyömbér, agávé kivonat, víz . Az eredmény pedig egy igazi, természetes energiacsomag. Élénkítő hatás, összehasonlíthatatlanul jó íz!

 

 

Szívből ajánlom ezt a tea alapú üdítőitalt azoknak, akik szeretnének néha egy egészséges frissítőt inni, és vágynak egy új, különleges ízvilágra, mely egyúttal tiszta és természetes felüdülést nyújt a hétköznapokban.

 

Szeretettel,

Kelly

Tetszett? Oszd meg!