Az év utolsó hetében sem unatkoztam…

Aranyvasárnap még részt vettem a Jótékonysági Csak a Mentes Főzésen, ahol Csak a Mentes csapatával és szakmai partnereinkkel közösen készítettünk vegán bőséglevest és cukormentes forralt bort.

Ezen az eseményen minden adag étel-ital után szabadon választott adomány összegért fogyaszthattak nálunk.

Ezt a befolyó adomány összeget januárban a Sportos Cukorbetegekért Egyesület (SCE) szervezése által, az Üdv a klubban! Fiatal Cukorbetegek Klubja eseményére ajánlottuk fel, ahol a rászoruló gyerekek lehetőséget kapnak a korcsolyázás élményére.

A Karácsony nekem ismét úgy telt, ahogyan igazán szeretem. Családi közegben mind a 3 nap és sok együtt töltött nyugodt idővel, amikor nem rohantunk végre sehova. Ilyenkor szerintem mindenki egy picivel többet eszik, mint szokott, hát ez velem is így volt. Persze leginkább hummuszból és salátából ettem sokat, de mindenképpen több volt, mint szokott lenni.

A két ünnep között szabadságon voltam, ilyenkor általában a vendégeim is így vannak és tudnak nélkülözni kicsit.:-))) Sokszor hallom, hogy szabadság alatt pihenni kell, hát megmondom őszintén én úgy örülök, hogy ilyenkor végre van időm nem sietve edzeni, futni, sétálni a szabadban, takarítani és pakolgatni a ruháimat vagy az újonnan kapott ajándékaimat!:-))) Nekem ezt jelenti a szabadság és hogy nem kell órára kelnem. Ezeket rendre be is tartottam idén is.

Tehát ha a picit nagyobb mennyiségű evéstől fel is szaladt volna pár dkg azt gyorsan levitte az aktív kikapcsolódás az ünnepek között.

Csak a Mentes csapatával együtt karácsonyoztunk, előszilvesztereztük, ahol rengeteg mentes ételt és süteményt ehettünk, hála a gasztro csapattagoknak. Értékeltük a 2018-as évünket és megterveztük a következőt.  Rengeteget játszottunk és nevettünk, nagyon jól éreztük magunkat együtt, hálás vagyok, hogy egy ilyen csapat része lehetek én is.

Szilveszterkor most nem külföldön, hanem a barátaimmal voltam egy házibuliban. Éjfél után nem sokkal azonban eljöttem, mert autóval voltam, nem ittam, az allergiáim miatt nem is ettem semmit és így józanul pont akkor szabadultam, amikor még lehetett. 🙂

Hajnali 4-ig az Anyukámnál lencséztem tovább és jól kibeszéltük az idei év történéseit, aztán megterveztük a 2019. évünket. Mit viszünk tovább magunkkal és mit hagyunk az óévnek hátra.

Én megfogadtam, hogy több minőségi időt fogok tölteni magammal és a családommal, barátaimmal. Kevesebbet fogok dolgozni, vagyis inkább kevesebb féle dolgot és többet fogok aludni. Ehhez elkezdtem naplót vezetni, ahol beszámolok arról magamnak, hogy hogyan haladok és hogy ettől hogyan érzem magamat. Priorizálom az idei év feladatait, mire szeretnék jobban fókuszálni és attól milyen eredményeket várok majd?

Idén a Bioworlddel törődöm majd sokat, hogy Magyarország első minden jellegű egészségtudatos termékeit magában foglaló bioboltja lehessünk. Az Integrál Coaching iskolát is szeretném befejezni októberben és a fitness termek is folyamatosan igényelnek még tenni valót, de már van ott is segítségem, ahogyan az irodában is. Azonban kevesebb rendezvényre megyünk majd és kevesebb edzést is fogok tartani.

Nektek vajon milyen változások jönnének jól ebben az évben?

Remélem mindenkinek kellemes teltek az ünnepek és újult erővel kezdi a 2019-es évet.

Nagyon Boldog új évet kívánok mindenkinek

Kelly

 

Tetszett? Oszd meg!