Életmódváltás egy életre.

Hogyan kell jól edzened? Mik a számodra leghatékonyabb gyakorlatok? Mit kellene enned és mikor? Hogyan tudod a mozgással és helyes táplálkozással rendszerbe rendezni az életedet? Milyen a bioritmu-sod? Melyik pulzustartományban tudsz a legjobban fejlődni? Hogyan tudsz a leggyorsabban fogyni? Hogyan tudod hosszútávon ezt meg is tartani? Mi a legfőbb célod a coachingra való jelentkezéseddel? Egészség? Esztétika? Fáradhatatlanság?

Mindebben segíthetek neked! A fejlődésed alatt megismered a saját testedet és kialakítjuk az új szokásaidat is. Lépésről lépésre, teljesen rád szabva és magadra figyelve. KEZDD EL MÁR MA!

Akinek már segítettem…

„Évek óta éreztem, hogy változásra van szükségem, de nem igazán tettem semmit. Egy barátnőm mesélt lelkesen Kellyről, és végül meggyőzött, keressem fel. Az egyik legjobb döntésem volt!”

Rita, 38 éves

„Kelly profi, kedves, türelmes és elképesztően energikus! Mindenkinek csak őt ajánlom!”

Gábor, 33 éves

„Közel két évvel ezelőtt kezdtem el Kellyvel dolgozni, a szülés után szerettem volna visszanyerni a régi alakomat. Olyan jól sikerült a közös munka, hogy azóta is heti két alkalommal járok hozzá, és jobb formában vagyok, mint valaha voltam. Köszönöm!”

Anna, 28 éves

„Három hónapja kerestem meg Kellyt azzal, hogy szeretnék energikusabb lenni a mindennapokban. Megbeszéltük, milyen étrendet kellene követnem, és hogyan álljunk neki az edzésnek. Már 1 hónap elteltével, sokkal jobb lett a közérzetem, mára pedig már a hajnali ébresztő sem okoz gondot. Örülök, hogy rátaláltam!”

Attila, 43 éves

„Kelly szakmai tudása utolérhetetlen, elkötelezett és megszállott. Minden vendége eléri a segítségével, amit szeretne, és a türelme végtelen.”

Györgyi, 37 éves

Árak

Minden csomag ára egységesen:
(53.000 Ft/hó)

3 hónapra   149.000 Ft
6 hónapra   318.000 Ft
9 hónapra   477.000 Ft
12 hónapra 636.000 Ft

Az ár az alábbiakat tartalmazza:

Személyi edzés hetente 2 alkalommal
Pulzuskontrollált cardio edzés hetente 2 alkalommal
Étkezési konzultáció hetente 1 alkalommal
A változásról naplót vezetünk és fotókat készítünk

 

Jelentkezés