Csak a Mentes Karácsonyi Vásáron jártunk a hétvégén, így aki ellátogatott a Duna Palotába az biztosan találkozhatott velünk és rengeteg programmal, receptekkel és mindenféle mentességgel.

Rengeteg kiállító mentes termékeit kóstolhattuk és vásárolhattuk meg az egészségmegőrzésünk érdekében.

 

Csak a Mentes csapat mozgásért és életmódért felelős tagjaként szombaton én is előadást tartottam a tudatos életmód váltás fontosságáról, lépésről lépésre.

Vasárnap arra hívtam fel a figyelmet, hogy ami körülvesz minket az otthonunkban tisztító és tisztálkodási szerek, sminkek használata a hétköznapjainkban, nem is gondolnánk mennyire károsak lehetnek a bőrünkre.

A Naurelen keresztül próbáltam meg tudatosan felhívni a figyelmet arra, az vagy amit magadra kensz nagyban befolyásolja a környezetünket, amiben élünk.

Az első Vegan influencer beszélgetés meghívottjaként arról beszélgettünk, ki mit tud hozzáadni a mentesség megéléséhez  és hogyan éli meg a veganizmus világát.

Varga István, nyers vegán séf, Csak a Mentes  csapattagjával ínycsiklandó nyers mákos- almás vegán tortát is készítettünk, amit a résztvevők meg is kóstolhattak.

Ez a rendezvény nagyon szuper lehetőségeket kínál azok számára, akik egészséges életmódra váltanának vagy rengeteg féle alternatív lehetőséget keresnek a táplálkozásukban.

Jövőre is találkozhattok velünk és rengeteg mentességgel, a  Csak a Mentes Vásárokon.

 

 

 

 

 

 

 

Tetszett? Oszd meg!