Előző hétvégén Csak a Mentes csapatával és szakmai partnereivel részt vettünk az első megrendezésre kerülő Csak a Mentes Partnertalálkozón.

Mosolyogva tekintettünk vissza az elmúlt évekre, miket éltünk meg együtt és hogyan valósítottuk meg magunkat lépésről lépésre.

Megnyitottuk az évet és részletesen megtudhattuk mi vár ránk a jövőben szakmai partnerként vagy a csapat tagjaként. Megtudtuk azt is, hogy milyen rendezvényekre, programokra és újdonságokra számíthatunk idén. Rengeteg új ízt kóstolhattunk meg mentesen, amiket később mi is megismerhetünk, szakmai partnereinknek köszönhetően.

Csak a Mentes csapat tagjaként az a megtiszteltetés ért, hogy egy motivációs előadást tarthattam a szakmai partnertalálkozó résztvevőinek, akik szintén ugyanazért küzdenek nap mint nap, amiért mi is a KELLYS HUNGARY által: az emberek minőségi életéért.

Elmesélhettem a kezdetek kezdetét magamról és arról, milyen áron jutottam el a Kellys cégem megalakulásáig. Még soha nem beszéltem ennyire mélyen és tartalmasan ilyen sok ember előtt arról, hogy milyen utat jártam be és miken mentem keresztül ahhoz, hogy most ott álhassak.

Mindig jó érzéssel tölt el, hogy részese lehetek ennek a csapatnak és a céljaik megvalósításának.

Hamarosan mindenki megtudhatja mikor találkozhat újra Csak a Mentes rendezvényeivel, csapatával és szakmai partnereivel.

Új ízekkel és élményekkel lehetünk gazdagabbak idén is, mert a Csak a Mentes azon dolgozik évről évre, hogy megoldást kínáljon számunkra, ahol megismerhetjük az alternatív lehetőségeket, ami megkönnyíti a mindennapjainkat.

 

Szeretettel,

Kelly

 

 

 

Tetszett? Oszd meg!