Ez a saláta nagyon egyszerű, de mégis rendkívül tápláló a sokféle vitaminnak, és az avokádóban található egészséges zsíroknak köszönhetően.

Hozzávalók:

1 nagy bio avokádó

1 bio sárgarépa

1 bio petrezselyem

bio zeller (arányos mennyiségben a sárgarépával és a petrezselyemmel)

1 nagy bio sárga hagyma

1 nagy bio alma

1 kicsi bio cukkini (vagy batáta)

Mindent felszeletelünk apró kockákra, és alaposan elkeverjük. A salátához „panírozzunk” avokádószeleteket. Egy nagy bio avokádót felszeletelünk. Összekeverünk ½ pohár arany bio lenmagot (nem őröltet), ízlés szerint chilit, 1 tk. frissen őrölt bio római köményt, majd ebben a keverékben megforgatuk az avokádó szeleteket a salátára helyezzük. Végül nyers mustárt és majonézt adunk hozzá.

Jó étvágyat kívánok!

Szerettel,
Kelly

Tetszett? Oszd meg!