Legújabb receptjeim

Gyümölcs smoothie-k az egészség szolgálatában

Gyümölcs smoothie-k az egészség szolgálatában

Nagyon sokféle nézet van arra, hogy mit, mikor, hányszor és hogyan együnk. Mivel mindenki máshogy működik, mást bír és szeret a szervezete, általában az a jó, ha mindenki egyéni étrendet követ. Azonban, aki szereti, és eheti is a gyümölcsöt, és a táplálkozási elveibe is beleillik, azoknak szívből ajánljuk, hogy igenis fogyasszon gyümölcsöt.

Gyors házi humusz

Gyors házi humusz

Talán nem árulok el nagy titkot, hogy nagy kedvencem a humusz. Egyrészt azért, mert bármerre is járok, biztosan hamar találok olyan éttermet, vagy kebabost, ahol van humusz, hiszen ez tutira minden mentes, így biztosan nem halok éhen. Másrészt még nekem is egyszerű...

A kókuszos csoda

A kókuszos csoda

Az utóbbi időben a kókusz nagy népszerűségnek örvend a szuper élelmiszerek között, és az egészséges életmód hívei is úgy tekintenek már rá, mind kedvenc csemegéjükre. Ugyan a hagyományos élelmezéstudományban évekig azzal volt befeketítve, hogy magas a telített zsírsavtartalma, manapság inkább sokoldalú felhasználása és kiváló íze miatt nyerte el jogos helyét a szuper élelmiszerek között. A modern tudományos kutatások bebizonyították, hogy a kókusznak közvetlen hatásai vannak az emberi egészségre.