Minden egy pici, 35 nm-es személyi edző stúdióból alakult, ahol kezdetben csak én dolgoztam. Az elmúlt évek alatt folyamatosan fejlődtünk, mert Ti bizalmat szavaztatok nekünk, így ma már két fitness klubban várjuk szeretettel a sportolni vágyó vendégeinket. Több ezer embernek segítettünk és segítünk abban, hogy egy fittebb és mozgással teli életet éljenek.

Remek szakemberekkel, változatos csoportos órákkal, személyi edzésekkel és kiscsoportos tornákkal várjuk vendégeinket a funkcionális edzésmódszerre alapuló edzéseinkre.

“Tudatos edzés, egy életen át!”

Írásaim a mozgásról

Hajrá édesanyák!

Nagyon sok kérdést kapok anyukáktól, hogy gyermekek mellett hogyan lehet el kezdeni az életmódváltást?! Sokszor nem is az étkezéssel van a gond, mert azt kisgyermek mellett nagyon ügyesen megoldják a gyakorlatban az édesanyák, hanem a mozgás jelent kihívást. Persze tudom, hogy azért az sem egyszerű, amikor az anya változtatni szeretne az étrendjén, de ott van egy maradék kifli csücsök, vagy fél túrós bukta, amit mégsem szeretne kidobni.

A sport az életem – az életem a sport

Az edzéssel és a rendszeres mozgással kapcsolatban az emberek legtöbbször a kalóriák elégétesére gondolnak, mint fő cél. Edzek, hogy fogyjak, edzek, hogy minél több kalóriát elégessek. Ezek is érvek természetesen, de vajon mit adhat nekünk a sport, a mozgás még ezen...