Egy nagyon egyszerű receptet hoztam Nektek nyers mustárra és majonézre, elronthatatlan és nagyon finom. Olvass tovább!

Nyers majonéz

Hozzávalók:

1 pohár bio kesudió (4 órára beáztatva)

vagy 1 nagyobb érett bio avokádó

bio citromlé – savanyúság ízlés szerint (kb. 2 ek.)

nyers mustár ízlés szerint (1 tk.)

½ tk. őrölt bio fekete bors

Nyers mustár

Hozzávalók:

3 ek. bio mustármag – őrölve

½ pohár bio kesudió

1,5 bio citrom leve

1 tk. bio kurkuma

Víz szükség szerint

Minden összeturmixolunk, kb. 250 g mennyiség lesz, elkészülés után tároljuk hűtőben. Ajánlom a Karácsonyi avokádós saláta mellé, nagyon finom! 🙂

Jó étvágyat kívánok!

Szeretettel,
Kelly

Tetszett? Oszd meg!