Az ATTITUDE márka termékei a Naurel indulása óta elérhetők, és bár eddig tisztítószerekként találkozhattunk velük, ezúttal ez új arcukat mutatják meg: kozmetikumként is bemutatkoznak. Nem is akárhogyan. A szuperlevelekkel készült termékeik igazi kuriózumnak számítanak. De mi a szuperlevél? Miért kell a kozmetikumokba? Olvass tovább, kiderül!

Mi az a szuperlevél?

Az ATTITUDE egy vadonatúj kozmetikumcsaláddal jelentkezett a közelmúltban. A szuperlevelekkel készült haj- és bőrápolótermékek vízimogyoróval, kerti sarkantyúkával, fehér teával, naranccsal, olíva- és citromlevelekkel gazdagodnak.

Azért nevezzük őket szuperleveleknek, mert a belőlük készült kivonatok rendkívül jó hatással vannak a bőrre és a hajra. Ezek a rendkívüli összetevők hatékonyan regenerálják, erősítik és védik a hajat és bőrt. Ezért nagyon is jó helyen vannak a biokozmetikumokban. Nők és férfiak, bőr- és hajtípustól függetlenül bátran használhatják.

Szuperlevelek az ATTITUDE kozmetikumokban

Kerti sarkantyúka
A kerti sarkantyúka csodás hatású gyógynövény. Antibiotikus, vérképző és összehúzó hatású. Magjait biokrémekbe sajtolják és hajápolásra használják.*

Fehér tea
A fehér tea leveleket kézzel szedik, majd kiterítve szárítják. Magas antioxidánstartalma gátolja a sejtek öregedési folyamatait. Tökéletes alapanyag egy biokozmetikumba.

Narancs
A vitaminokban gazdag narancs levele segít felvenni a harcot a káros szabadgyökökkel szemben.

Olíva
Az olívalevélben található squalen nevő hatóanyag bársonyossá, a nap káros hatásaival szemben ellenállóvá teszi a bőrt. Antioxidánsokban gazdag, véd a szabadgyökökkel szemben és segít lassítani az öregedési folyamatokat.

Extra moringamag-kivonattal az öregedés jelei ellen

Az egyre jelentősebb környezetszennyezés a bőrünk öregedési folyamatait is felgyorsítja. Az egyetlen, amit tehetünk ellene, hogy megfelelően tisztítjuk, ápoljuk. A szuperleveles termékek hatásait tovább növelik az ATTITUDE kozmetikumokban található moringamag-kivonat is, amely segít megakadályozni, hogy a körülöttünk lévő szennyező anyagok a bőr- és a haj mélyebb rétegeibe jussanak.

Biztonságos összetevők

A szuperleveles termékek hipoallergének, nem tartalmaznak szulfátokat és parabént. Ásványi összetevők, vitaminok és a szuperlevelek segítségével erősítik, védik és ápolják a bőrt és a hajat.

EWG tanúsítvány minden szuperleveles terméken

A szuperleveles termékek mindegyike rendelkezik az ún. EWG tanúsítvánnyal, ami garantálja, hogy nem tartalmaznak egészségre káros összetevőket.

Próbáld ki Te is a szuperlevelek erejét. Válaszd ki a kedvencedet »

Szeretettel,
Kelly

*Forrás: Wikipédia

Tetszett? Oszd meg!